“Heel interessante informatie over het oude Brouwershaven,”
Gerrit van der Wees, Driebergen

Nieuws

Het Brouws Museum in Brouwershaven is de winnaar van de Monumentenprijs Schouwen-Duiveland 2010. Daar zijn we trots op en blij mee!

De Monumentenprijs Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan particulieren of organisaties die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor monumenten. Dat kan zijn door restauratie, maar ook door promotie van het monument of door het creatief zoeken naar een nieuwe bestemming waardoor het monument behouden blijft voor later.

De overige twee genomineerden waren: de stichting Brusea (visserijmuseum en oudheidkamer) in Bruinisse en de Rode Kamer in Zierikzee. De prijs is woensdag 22 september uitgereikt in de Gasthuiskerk in Zierikzee.